Jídelní lístek
Jídelníček 28.4. – 2.5. 2025
Polévka |
Hlavní jídlo |
|
---|---|---|
Pondělí |
Jarní s kapáním |
Maso dvou barev, kolínka, |
Úterý |
Hrachová |
Králík s dušenou zeleninou, rýže, |
Středa | Brokolicová (1, 7) |
Tilápie na másle, bramb. kaše, kompot, |
Čtvrtek |
Státní svátek (* * *) |
* * * |
Pátek |
Mrkvová |
Trhané kuřecí maso, šťouchané brambory, červená řepa, |
Změny v jídelníčku vyhrazeny.
Dobrou chuť Vám přejí kuchařky Jaroslava Wrbiková a Petra Hofmannová
Vedoucí ŠJ: Ginetta Vaníčková
---------------------------------------------
Seznam alergenů: 01 Obiloviny obsahující lepek / 02 Korýši / 03 Vejce / 04 Ryby / 05 Podzemnice olejná (arašídy) / 06 Sójové boby (sója) / 07 Mléko / 08 Skořápkové plody / 09 Celer / 10 Hořčice / 11 Sezamová semena (sezam) / 12 Oxid siřičitý a siřičitany / 13 Vlčí bob (lupina) / 14 Měkkýši