Jídelní lístek
Jídelníček 3. – 7. 11. 2025
|
Polévka |
Hlavní jídlo |
|
|---|---|---|
|
Pondělí |
Bramboračka |
Salát z čočky beluga, vařené vejce, pečivo, |
Úterý |
Kmínová s krupicí a vejcem |
Kuře na paprice, těstoviny, |
| Středa | Krémová špenátová (1, 3, 7) |
Přírodní tilápie, šťouchané brambory, salátová okurka, |
Čtvrtek |
Zeleninová s játrovou zavářkou (1, 3, 9) |
Vepřové na žampionech, rýže, |
| Pátek |
Rajská a vlasové nudličky |
Kuskusové rizoto s kuřecím masem a sýrem, |
Změny v jídelníčku vyhrazeny.
Dobrou chuť Vám přeje kuchařka Petra Hofmannová 
Vedoucí ŠJ: Hana Bílková
---------------------------------------------
Seznam alergenů: 01 Obiloviny obsahující lepek / 02 Korýši / 03 Vejce / 04 Ryby / 05 Podzemnice olejná (arašídy) / 06 Sójové boby (sója) / 07 Mléko / 08 Skořápkové plody / 09 Celer / 10 Hořčice / 11 Sezamová semena (sezam) / 12 Oxid siřičitý a siřičitany / 13 Vlčí bob (lupina) / 14 Měkkýši



