Jídelní lístek

Jídelní lístek

Jídelníček 17. – 21. 3. 2025

 

     Polévka     

     Hlavní jídlo     

   Pondělí     

 Kachní vývar s nudlemi 
(1, 9) 

 Halušky se zelím a uzeným masem, 
jogurtová tyčinka, ovocný čaj, voda
(1, 7, 12)


Úterý
 

 Chlebová 
(1, 3, 9)

 Vepřový guláš, těstoviny,  
 ovocný sirup, voda
(1, 3)

Středa Mrkvová krémová 
(1, 7)

  Čočka, vejce, okurka, 
přesnídávka, ovocný čaj, voda  
(1, 3)


Čtvrtek
 
 Bramboračka 
(1, 9)

  Kuřecí maso na zelenině, rýže,  
ovoce, ovocný čaj, voda 
(1)

 
Pátek
 

 Špenátová 
(1, 7)

  Obalovaná treska s kečupem, bramb. kaše, kapie,  
  ovocný sirup, voda 
(1, 3, 4, 7)

Změny v jídelníčku vyhrazeny.

Dobrou chuť Vám přejí kuchařky Jaroslava Wrbiková a Petra Hofmannová blush

Vedoucí ŠJ: Ginetta Vaníčková

---------------------------------------------

Seznam alergenů: 01 Obiloviny obsahující lepek  /  02 Korýši  /  03 Vejce  /  04 Ryby  /  05 Podzemnice olejná (arašídy)  /  06 Sójové boby (sója)  /  07 Mléko  / 08 Skořápkové plody  /  09 Celer  /  10 Hořčice  /  11 Sezamová semena (sezam)  / 12 Oxid siřičitý a siřičitany  /  13 Vlčí bob (lupina)  /  14 Měkkýši