Jídelní lístek
Jídelníček 17. – 21. 3. 2025
Polévka |
Hlavní jídlo |
|
---|---|---|
Pondělí |
Kachní vývar s nudlemi |
Halušky se zelím a uzeným masem, |
Úterý |
Chlebová |
Vepřový guláš, těstoviny, |
Středa | Mrkvová krémová (1, 7) |
Čočka, vejce, okurka, |
Čtvrtek |
Bramboračka (1, 9) |
Kuřecí maso na zelenině, rýže, |
Pátek |
Špenátová |
Obalovaná treska s kečupem, bramb. kaše, kapie, |
Změny v jídelníčku vyhrazeny.
Dobrou chuť Vám přejí kuchařky Jaroslava Wrbiková a Petra Hofmannová
Vedoucí ŠJ: Ginetta Vaníčková
---------------------------------------------
Seznam alergenů: 01 Obiloviny obsahující lepek / 02 Korýši / 03 Vejce / 04 Ryby / 05 Podzemnice olejná (arašídy) / 06 Sójové boby (sója) / 07 Mléko / 08 Skořápkové plody / 09 Celer / 10 Hořčice / 11 Sezamová semena (sezam) / 12 Oxid siřičitý a siřičitany / 13 Vlčí bob (lupina) / 14 Měkkýši